Gizlilik Bildirimi

Kamu Gözetimi Uzmanları Derneği İktisadi İşletmesi, ziyaretçiler tarafından bu sitedeki formlar aracılığıyla sunulan isminiz, elektronik posta adresiniz, iş ve ev adresiniz, telefon numaranız ve sair kişisel verilerinizi (Bundan sonra ‘Kişisel Bilgiler’ olarak anılacaktır) üçüncü kişilere satmayacağını, kiralamayacağını veya hiçbir şekilde kullandırmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

Kamu Gözetimi Uzmanları Derneği İktisadi İşletmesi, Kişisel Bilgileri aşağıdaki amaçlarla sınırlı olmak üzere kullanacaktır: Basılı yayınlar/yazışmalar göndermek, elektronik posta ile basın bültenleri veya bildirimler göndermek, işe alım süreçlerinde başvurularınızı değerlendirmek, satın aldığınız malları ve/veya ödüllerinizi teslim etmek.

Kişisel Bilgilere, sadece Kamu Gözetimi Uzmanları Derneği İktisadi İşletmesi yetkili personeli ve Kişisel Bilgileri gizli tutmayı kabul etmiş olan üçüncü kişi temsilcilerimiz erişebilirler. Kamu Gözetimi Uzmanları Derneği İktisadi İşletmesi, Kişisel Bilgileri açıklamadan, Kişisel Bilgilerden elde edilebilecek istatistiksel verileri (Tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, v.b.), Web sitesini iyileştirmek ve genel olarak tüketicileri hakkında daha çok bilgi sahibi olmak amacıyla kullanabilecektir. Elde edilen bu tür istatistiksel veriler üzerindeki her türlü haklar Kamu Gözetimi Uzmanları Derneği İktisadi İşletmesi aittir.

Kamu Gözetimi Uzmanları Derneği İktisadi İşletmesi, web sitesindeki bağlantılar aracılığıyla ulaşacağınız üçüncü kişilere ait web sitelerinin gizlilik ilkeleri hakkında bir garanti vermez, bu nedenle kişisel olarak belirlenebilir herhangi bir bilgi vermeden önce, gittiğiniz sitelerin gizlilik yaklaşımlarını değerlendirmenizi öneririz.